Despre noi

povestea noastră

La Dantino Ristorante, spiritul urban întâlnește designul în stil toscan. Atmosfera restaurantului este una confortabilă și prietenoasă. Situat în Timișoara, la 5 minute de centrul orașului, lângă Iullius Town Shopping Mall, restaurantul nostru este opțiunea perfectă pentru întâlniri, evenimente de business, prânzuri rapide, evenimente festive sau ieșiri de weekend alături de cei dragi. Pentru că suntem mereu deschiși către experiențe noi, organizăm în mod regulat evenimente culinare, artistice și de lifestyle.

servicii

Specialități culinare

Meniu

De la pizza preparată cu respect pentru tradiția italiană, pe vatră sau cuptor de lemne, paste făcute manual în casă, carne maturată de vită de import Premium Black Angus, de la animale hrănite natural, carne de vânat, pește și fructe de mare proaspete, până la deserturi homemade tipice italiene, toate sunt pregătite să te întâmpine.

preparate cu pește și fructe de mare

Sofisticate și delicate, preparatele din pește și fructe de mare inspiră sunt o alegere inspirată pentru prânzuri ușoare, cine festive sau antreuri fine. Gustul intens poate fi completat cu un vin atent selectat.

Pizze della casa

Te poți bucura de pizza tradițională preparată pe vatră sau în cuptor de lemne, gătită cu ingrediente de calitate, naturale, care aduc gustul emblematic al bucătăriei italiene la tine în farfurie.

selecție vinuri

Te întâmpinăm cu o serie de vinuri premiate, atent selectate pentru a completa aromele desăvârșite ale preparatelor inspirate de bucătăria italiană tradițională.

preparate din carne

Meniul nostru propune o varietate de preparate savuroase și sănătoase gătite din carne maturată de vită de import Premium Black Angus și carne de vânat, de la animale hrănite natural.

Gustări calde și Pasta

Gustările calde și pastele pregătite în bucătăria noastră proprie sunt inspirate de gastronomia italiană tradițională, fiind mereu o alegere inspirată datorită aromelor inedite și intense.

Desert

Deserturile sunt cele care încoronează o masă delicioasă. Poți opta pentru un deliciu tradițional, alegându-l dintr-o varietate de rețete inspirate de excelența și frumusețea stilului de viață italian.

Momente deosebite

Rezervare

distincții culinare

Suntem deosebit de onorați să fim unul dintre puținele restaurante din Timișoara prezente și evaluate în ghidul gastronomic recunoscut internațional „Gault & Millau”, deținând o serie de distincții care atestă calitatea preparatelor noastre.

Aprecierile clienților noștri

Testimoniale

La vita è bella, ma la bella vita è meglio. Con affetto, dall’Italia

Pentru restaurantul Casa Antinori, cele mai alese sentimente și vă urăm să vă fie masa bogată mereu!

Ilie Năstase

Un loc superb, o atmosferă de poveste! Mulțumim!

Ne-am simțit minunat în restaurantul dumneavoastră. Vom reveni întotdeauna cu plăcere!

Gică Popescu

La masă la Antinori, Mănânci de trec fiorii, Cel mai bun prânz din Banat, Treci pe aici, neapărat!

Flick

Este pentru prima oară când vin în acest restaurant și m-am simțit ca acasă. Un personal deosebit de ospitalier, plăcut și civilizat. O bucătărie extraordinară cu mâncăruri deosebit de gustoase și variate. Cu siguranță mă voi întoarce aici, felicitări!

Sincere felicitări! În acest loc binecuvântat, oamenii vin triști și pleacă fericiți, vin cu necazuri și pleacă liniștiti, vin pesimiști și pleacă optimiști. Atmosfera, personalul și produsele te încântă, iar vinul te face să te simți mai frumos și mai deștept! Felicitări lui Paul și Corinei, doi oameni speciali care au creat un loc minunat.

Marcel Vela

Un restaurant cu clasă exact cum îmi place mie. Este foarte gustoasă mâncarea. Personalul de nota 1.000. Țineți-o tot așa!

Vali Crăciunescu

Cel mai primitor restaurant din Timișoara Alături de prieteni, ca acasă!

Enjoyed a great evening here. The food was great, the staff was amazing. We had a beautiful experience! Thank you!

Tuturor celor ce vor citi aceste rânduri le urez, cu drag, să revină în acest minunat local. Le urez sănătate și numai bine!

Acest restaurant este unul dintre cele mai bune și originale restaurante prin care am călătorit. Tradiția, bucuria și familiaritatea m-au făcut să mă simt special. Decorul creativ și prietenia au fost mirifice. A fost o adevărată plăcere să mănânc aici!

M-am simțit foarte bine încă de prima oară de când am venit la dumneavoastră. Serviciile sunt excelente, mâncarea foarte bună! Felicitări! Mai revenim cu drag

Sunteți un restaurant de nedescris! Mâncarea este foarte gustoasă, staff-ul de aici este foarte prietenos și amabil. De mică vin aici și niciodată nu m-am săturat de mâncarea voastră. Sper ca și atunci când voi îmbătrâni încă să vin aici! Felicitări bucătarului! Sunteți super faini!

Nu există cuvinte la superlativ care să vă reprezinte. Sunteți deosebiți! Mulțumim frumos pentru tot!

Pentru restaurantul Casa Antinori, cele mai alese sentimente și să vă fie masa bogată mereu!

Mulțumim pentru o masă gustoasă, amabilitate și ambianță superbă!

Ben-Oni Ardelean

Excelentă bucătărie, excelentă ambianță, excelentă servire!

Nicolae Robu

Vă mulțumim pentru ospitalitate. Pregătiți-vă revenim!

Măruță și echipa

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm