Image Alt

Catering

Suntem bucuroși să aducem preparatele noastre delicioase și băuturile artizanale la orice fel de eveniment privat, în orice locație aleasă, adaptându-ne cerințelor tale pentru a face visele să devină realitate. Am pus laolaltă o selecție largă de bunătăți „finger food” și nu numai, pe baza cărora dezvoltăm oferte personalizate, adaptate nevoilor tale.

De la aperitive exuberante până la cea mai obișnuită stație de mâncare și servicii logistice, oferim tot ce este nevoie pentru un eveniment memorabil, unul care să mulțumească și să surprindă invitații. Serviciile de catering sunt disponibile începând de la un număr de minimum 10 persoane, în Timișoara, și minimum 25 de persoane în afara acesteia.

Evenimente corporate

Evenimentele alături de colegi, angajați sau parteneri de afaceri se transformă într-o amintire frumoasă atunci când locația este deosebită, mâncarea delicioasă și serviciile la înălțime. Cu o capacitate de 90 de locuri și un cadru deosebit, servicii de calitate și preparate alese atent, avem grijă ca evenimentul să fie unul reușit! Restaurantul dispune de un spațiu adecvat, cu separeu pentru prezentări, workshop-uri, team building-uri, fiind dotat cu echipamente de proiecție.

Cununii

Suntem alături de tine în organizarea celor mai importante evenimente festive. Fie că alegi o petrecere sofisticată, intimă sau cu o tematică preferată, suntem pregătiți să satisfacem cele mai variate și exigente așteptări.

Botezuri

Garantăm evenimente memorabile într-un cadru toscan vintage, sofisticat și confortabil, prin servicii de calitate, preparate rafinate personalizate după preferință, profesionalism, ospitalitate și flexibilitate.

Evenimente private

Organizezi un eveniment monden, o petrecere relaxantă cu prietenii, o aniversare sau un alt eveniment important? Avem soluția perfectă pentru o organizare impecabilă, cu preparate rafinate special concepute pentru fiecare ocazie, candy-bar și băuturi fine, astfel încât să nu ai nicio grijă, iar evenimentul să fie de neuitat!

Delicatese pentru evenimentul tău

Solicită Ofertă

Trebuie să accepți Politica de confidențialitate pentru a putea trimite cererea de ofertă.

    Laurent Fine dining,
    107 Duncan Avenue, New York
    914-309-7030,
    Open: 09:00 am – 01:00 pm