Image Alt

Despre noi

Dantino Ristorante este locul în care bucuria se perfecționează prin gesturi mici: de la cultura prânzului servit în companie selectă – care se încheie cu un adevărat „espresso” italian, continuând cu un „aperitivo” de seară, terminând târziu în noapte cu un pahar de vin alături de oameni dragi – până la mici secrete din cultura italiană care îți face fiecare zi mai frumoasă, nefiind nevoit să călătorești până în Italia pentru aceasta.

povestea noastră

Din 2009 creăm amintiri împreună, sărbătorind arta de a trăi frumos, cu mâncare delicioasă, momente deosebite petrecute alături de parteneri de afaceri, colaboratori, colegi, prieteni, familie.

Ne-am deschis porțile în vara anului 2009 sub denumirea de CASA ANTINORI, foarte aproape de centrul Timișoarei, dezvăluind un loc în care talentul și pasiunea pentru gastronomia italiană și-au pus amprenta pe fiecare detaliu. Astfel, am reușit să conturăm un spațiu rafinat, un leagăn al gastronomiei italiene prin excelența bucătăriei și atmosferei Toscane.

Suntem îndrăgostiți de magia tradiției gastronomice italiene, de stilul de viață italian, natural, altfel. Nu iubim doar mâncarea delicioasă și băuturile fine, ci și poveștile oamenilor care le creează, ale locurilor fără de care acestea nu ar exista. Știm că secretul unei vieți frumoase stă în produse proaspete și de calitate, de aceea le selectăm atent, le aducem în mare parte din Italia, dar și din alte colțuri ale lumii. Reușim să vă oferim produse naturale, pregătite cu pasiune de o echipă calificată și un chef de origine italiană.

Ultimii ani, 2020 și 2021, au adus vremuri noi pentru întreaga lume, de aceea am decis să ne reinventăm. Astăzi, echipa Casa Antinori se prezintă sub o nouă denumire: Dantino Ristorante. Noul nostru nume este o invitație spre descoperire, o călătorie culinară prin Italia, un loc caracterizat de energia și echipa sa aparte, dar în special de cei care ne trec pragul zi de zi.

Confortabil, dar totodată deosebit și elegant, Dantino Ristorante te invită într-o lume a calității, a tradiției italiene și a bunului gust!

servicii

distincții culinare

Suntem deosebit de onorați să fim unul dintre puținele restaurante din Timișoara prezente și evaluate în ghidul gastronomic recunoscut internațional „Gault & Millau”, deținând o serie de distincții care atestă calitatea preparatelor noastre.

Atmosferă relaxantă

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm